Ouders en leerlingen geven hun reactie...

Ouders en leerlingen reageren spontaan op de inzet en bereikte resultaten van het instituut:
 
"Onze dochter zit in het laatste jaar van het VWO en had al enige tijd behoorlijke problemen met wiskunde. We kwamen in contact met het studiebegeleidingsinstituut en hebben ons probleem voorgelegd. In een eerste contact is uitvoerig onderzoek gedaan naar het beheersingsniveau van wiskunde van onze dochter. Ook werd duidelijk in beeld gebracht welke stof zij zich nog eigen moest maken voor haar laatste schoolexamens en om het centraal schriftelijk examen met succes te kunnen maken.
 

Vervolgens werd een plan van aanpak opgesteld en aan ons, ouders, voorgelegd. Onze dochter volgt nu een intensief programma van bijles en het maken van opgaven.

Er zijn eisen aan haar gesteld, er wordt inzet van haar verwacht en motivatie om ook zelf te investeren in het bijlesprogramma.
Wat opvalt is, dat zij nooit met tegenzin naar bijles gaat, dat haar bijlessen ‘op maat’ worden gegeven en dat er van het instituut bijzonder veel aandacht uitgaat naar de voorbereidingen

 

van de bijles, maar ook naar onze dochter zelf.

Het instituut werkt verder vanuit positieve bekrachtiging, we bemerken dat het zelfvertrouwen op het gebied van wiskunde daardoor groeit. Met warme belangstelling wordt er geďnformeerd naar behaalde resultaten en wordt indien nodig het plan van aanpak bijgesteld. Vol enthousiasme pakt men daarna de draad weer op.

Als ouders worden we maandelijks op de hoogte gehouden van vorderingen en eventuele knelpunten. Onze dochter is er nog niet, wel kon ze enkele weken geleden haar vriendin al uitleg geven m.b.t. bepaalde stof. We kunnen iedereen het Instituut van harte aanbevelen!"
Anneke en Dop Jooren, Hedikhuizen
 


“Graag spreken wij onze grote waardering uit voor het begeleiden van onze zoon. Zoals bekend was met name natuurkunde de zwakke plek. Jullie aanpak vond hij intens maar hij kreeg wel allengs meer plezier in het werk en z’n inzicht nam toe. Vorige week heeft hij het eerste zware natuurkundeproefwerk gehad sinds jullie ondersteuning. Hij kwam zojuist thuis met een onwaarschijnlijke 7,8! We wilden dit jullie graag even meedelen.”
Familie  Stevens, Heusden


Onze ervaring met studiebegeleiding Haverleij is alleen maar positief; goede gestructureerde begeleiding met betrekking tot het huiswerk, met daarnaast veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Kortom, wij kunnen het iedereen aanbevelen.
Ouders van leerling Gymnasium klas 1
 
 

inloggen
................................

inschrijven
................................

e-mail ons
................................

downloads
................................

contact
................................ 

 

 

 

 


 

 
 Disclaimer Contact  | Tekstfouten voorbehouden |  Studiebegeleiding Haverleij  |  Design by Newmedia Marcom